
Jahodové palačinky s kolagenem
-
Příprava: 0 min.
-
Obtížnost: středně pokročilí
-
To vyhovuje: 6 porcí
Ingredience
-
3 vejce
-
120 ml světlého kokosového mléka
-
235 ml jablečného pyré (bez přidaného cukru)
-
3 lžíce změklého másla nebo kokosového oleje
-
2 lžičky jablečného octa
-
1 lžička vanilkového extraktu
-
6 lžic kokosové mouky
-
2 odměrky Vital Proteins Collagen Peptides
-
1 lžička mleté skořice
-
Velká špetka mletého muškátového oříšku
-
1 lžička prášku do pečiva
-
1/2 lžičky jedlé sody
-
1/2 lžičky mořské soli
-
600 g jahod, nakrájených na plátky
-
2 lžíce citronové šťávy
-
3 lžíce studené vody
-
2 lžíce medu nebo javorového sirupu
Způsob přípravy
-
Příprava jahodové polevy
Začněte přípravou jahodové polevy. Do středně velké pánve přidejte polovinu jahod s citronovou šťávou, vodou a medem.
-
Příprava pánve pro palačinky
Rozpalte širokou pánev na střední až středně nízkou teplotu. Lehce namažte máslem a těsto vložte do pánve ve tvaru palačinky.
-
Před podáváním položte na 3-5 minut na chladicí mřížku. Opakujte se zbývajícím těstem.
-
Máte hotovo!
A máte hotovo! Můžete si jít užít jahodové palačinky s kolagenem.