Mangová salsa s kolagenem

Domácí mangová salsa s kolagenem

  • Příprava: 9 min.
  • Obtížnost: Snadný
  • To vyhovuje: 4 porcí

Ingredience

  • 2 manga (vyjmutá pecka, nakrájené na kostky)
  • 1 paprička jalapeño (odstraňte semínka, stopku a nakrájet na malé kostičky)
  • 2 rajčata (nakrájená)
  • 40 g červené cibule (nakrájené na kostičky)
  • 1 lžíce čerstvého koriandru (nasekaného)
  • 1 limetka (čerstvě vymačkaná)
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička pepře
  • 1 odměrka Vital Proteins Collagen Peptides

Způsob přípravy

  1. Příprava surovin

    Mango, jalapeňos, rajčata, červenou cibuli a koriandr nakrájejte na kostičky podle uvedených pokynů v seznamu ingrediencí. Všechny tyto ingredience smíchejte ve středně velké misce.

  2. Spojení ingrediencí

    Míchejte, dokud se ingredience nespojí.

  3. Zálivkou přelijte čerstvou misku nakrájeného manga a zeleniny. Smíchejte dohromady, aby se ingredience spojily.

  4. Máte hotovo

    Můžete se pustit do jídla!