Cookie zmrzlinový sendvič s kolagenem
Příprava:
37
min
Obtížnost:
Snadný
To vyhovuje:
3
porcí
Ingredience
6 lžic másla bez mléka
3 lžíce kokosového cukru
1 vejce
1 lžička vanilkového extraktu
80 g ovesné mouky
1 lžička jedlé sody
2 odměrky Vital Proteins Collagen Peptides
1/4 lžičky soli
45 g čokoládových kousků
2-3 zmrzlé banány
Poleva: 720 ml kokosového mléka (chlazeného), 3 lžičky vanilky, 2 odměrky Vital Proteins Collagen Peptides
Způsob přípravy
- Troubu předehřejte na 180°C.
- Máslo a cukr smíchejte v mixéru do hladka.
- Přidejte zbývající tekuté ingredience pro cookie zmrzlinu do mixéru a mixujte, dokud se dobře nespojí.
- Do mixéru přidejte zbývající suché ingredience na sušenky (kromě kousků čokolády) a mixujte, dokud se nespojí.
- Do směsi vmícháme kousky čokolády.
- Na plechu vyloženém pečicím papírem nabírejte ze směsi tvary kruhů (buď na 6 velkých nebo 12 malých).
- Cookies sušenky pečte 15 minut.
- Zatímco se sušenky pečou, začněte připravovat šlehačku (nebo použijte vlastní).
- Vložte zmrazené banány a chlazené kokosové mléko do mixéru. Protože se pokrm podává okamžitě, použijte ½ banánu a 60 ml kokosového mléka na osobu.
- Přidejte vanilku a kolagenový prášek a pokračujte v míchání, dokud nebude mix hladký
- Když sušenky vychladnou, naplňte vnitřek dvou sušenek našlehanou zmrzlinou.
- Okamžitě podávejte a vychutnejte si cookies. Veškerou zbývající našlehanou zmrzlinu lze zmrazit; jednoduše vyjměte z mrazničky na 15 minut, než si ji znovu vychutnáte.
OBJEVTE DALŠÍ RECEPTY S VITAL PROTEINS
Podzimní dýňový cheesecake
Příprava:
40
min
Obtížnost:
prechodný
Cream cookies snack
Příprava:
15
min
Obtížnost:
Snadný
Kokosové cheesecake košíčky
Příprava:
220
min
Obtížnost:
prechodný
Collagen Creamer s jogurtem a borůvkami
Příprava:
5
min
Obtížnost:
Snadný