VP

Cookie zmrzlinový sendvič s kolagenem

  • Příprava: 37 min.
  • Obtížnost: Snadný
  • To vyhovuje: 3 porcí

Ingredience

  • 6 lžic másla bez mléka
  • 3 lžíce kokosového cukru
  • 1 vejce
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 80 g ovesné mouky
  • 1 lžička jedlé sody
  • 2 odměrky Vital Proteins Collagen Peptides
  • 1/4 lžičky soli
  • 45 g čokoládových kousků
  • 2-3 zmrzlé banány
  • Poleva: 720 ml kokosového mléka (chlazeného), 3 lžičky vanilky, 2 odměrky Vital Proteins Collagen Peptides

Způsob přípravy

  1. Předehřátí trouby

    Troubu předehřejte na 180°C.

  2. Příprava másla a cukru

    Máslo a cukr smíchejte v mixéru do hladka.

  3. Příprava tekutých ingrediencí

    Přidejte zbývající tekuté ingredience pro cookie zmrzlinu do mixéru a mixujte, dokud se dobře nespojí.

  4. Příprava suchých ingrediencí

    Do mixéru přidejte zbývající suché ingredience na sušenky (kromě kousků čokolády) a mixujte, dokud se nespojí.

  5. Přidání kousků čokolády

    Do směsi vmícháme kousky čokolády.

  6. Příprava cookies tvarů

    Na plechu vyloženém pečicím papírem nabírejte ze směsi tvary kruhů (buď na 6 velkých nebo 12 malých).

  7. Pečení

    Cookies sušenky pečte 15 minut.

  8. Příprava šlehačky

    Zatímco se sušenky pečou, začněte připravovat šlehačku (nebo použijte vlastní).

  9. Zmrazené banány a kokosové mléko

    Vložte zmrazené banány a chlazené kokosové mléko do mixéru. Protože se pokrm podává okamžitě, použijte ½ banánu a 60 ml kokosového mléka na osobu.

  10. Vanilka a kokosový prášek

    Přidejte vanilku a kolagenový prášek a pokračujte v míchání, dokud nebude mix hladký

  11. Naplnění cookie sušenek

    Když sušenky vychladnou, naplňte vnitřek dvou sušenek našlehanou zmrzlinou.

  12. Podávání

    Okamžitě podávejte a vychutnejte si cookies. Veškerou zbývající našlehanou zmrzlinu lze zmrazit; jednoduše vyjměte z mrazničky na 15 minut, než si ji znovu vychutnáte.