VP

Cookie zmrzlinový sendvič s kolagenem

Příprava: 37 min
Obtížnost:
Snadný
To vyhovuje: 3 porcí

Ingredience

6 lžic másla bez mléka
3 lžíce kokosového cukru
1 vejce
1 lžička vanilkového extraktu
80 g ovesné mouky
1 lžička jedlé sody
2 odměrky Vital Proteins Collagen Peptides
1/4 lžičky soli
45 g čokoládových kousků
2-3 zmrzlé banány
Poleva: 720 ml kokosového mléka (chlazeného), 3 lžičky vanilky, 2 odměrky Vital Proteins Collagen Peptides

Způsob přípravy

  • Troubu předehřejte na 180°C.
  • Máslo a cukr smíchejte v mixéru do hladka.
  • Přidejte zbývající tekuté ingredience pro cookie zmrzlinu do mixéru a mixujte, dokud se dobře nespojí.
  • Do mixéru přidejte zbývající suché ingredience na sušenky (kromě kousků čokolády) a mixujte, dokud se nespojí.
  • Do směsi vmícháme kousky čokolády.
  • Na plechu vyloženém pečicím papírem nabírejte ze směsi tvary kruhů (buď na 6 velkých nebo 12 malých).
  • Cookies sušenky pečte 15 minut.
  • Zatímco se sušenky pečou, začněte připravovat šlehačku (nebo použijte vlastní).
  • Vložte zmrazené banány a chlazené kokosové mléko do mixéru. Protože se pokrm podává okamžitě, použijte ½ banánu a 60 ml kokosového mléka na osobu.
  • Přidejte vanilku a kolagenový prášek a pokračujte v míchání, dokud nebude mix hladký
  • Když sušenky vychladnou, naplňte vnitřek dvou sušenek našlehanou zmrzlinou.
  • Okamžitě podávejte a vychutnejte si cookies. Veškerou zbývající našlehanou zmrzlinu lze zmrazit; jednoduše vyjměte z mrazničky na 15 minut, než si ji znovu vychutnáte.

OBJEVTE DALŠÍ RECEPTY S VITAL PROTEINS

Banánovo – broskyňová ovsená kaša

Banánovo - broskvová ovesná kaše

Příprava: 10 min
Obtížnost:
Snadný
Kokosové cheesecake košíčky a collagen creamer

Kokosové cheesecake košíčky

Příprava: 220 min
Obtížnost:
středně pokročilí
Mangová salsa s kolagenem

Domácí mangová salsa s kolagenem

Příprava: 9 min
Obtížnost:
Snadný
Mrkvové Muffiny

Mrkvové muffiny

Příprava: 20 min
Obtížnost:
Snadný