JENNIFER ANISTON JE GLOBÁLNÍ AMBASADORKOU ZNAČKY VITAL PROTEINS

Jennifer Aniston se oficiálně připojila k týmu Vital Proteins jako Chief Creative Officer (kreativní ředitelka) v roce 2020. Od nástupu do této role pomohla ukázat světu poslání kolagenů Vital Proteins – podpořit ty, kteří chtějí žít plnohodnotný a pulzující život. Nedávno dokonce spolupracovala s Vital Proteins, aby vytvořila své vlastní nové produkty – Vital Proteins® & Jennifer Aniston™ Collagen and Protein Bars, které jsou nyní dostupné pouze v USA.

Jennifer používala naše kolageny Vital Proteins již před rokem 2016 – dlouho předtím, než se naše značka stala jedničkou na americkém trhu a zároveň se rozrostla na sociálních sítích. Jennifer začlenila kolageny Vital Proteins do svého každodenního rituálu a od té doby zaznamenala zlepšení toho, jak vypadá a jak se cítí. "Vždy jsem se snažila o sebe a svou pohodu pečovat. To je také důvod, proč jsem již před lety začala používat Vital Proteins.“ říká Jennifer Aniston.

Poznámka týmu Vital Proteins: Kolagen je nejhojnější bílkovinou v těle a je součástí zejména vlasů, kůže, nehtů, kostí, šlach a kloubů. Od 25. roku života však přirozená produkce kolagenu v našem těle klesá až o 1 % ročně. Proto jsme tu my, Vital Proteins.
 

Zdroj: IG @jenniferaniston

Nyní se více než kdy jindy mnozí zaměřují na své zdraví a všeobecnou péči o sebe. Jennifer Aniston ukazuje a sdílí skutečné zvyky a rituály, které začlenila do své každodenní rutiny. Nová kampaň vybízí všechny, aby bojovali za malé, jednoduché způsoby, jak se zavázat ke zdravému životnímu stylu bez ohledu na to, jak osobně definují, co pro ně péče o sebe znamená. Protože každý okamžik v životě je důležitý.

Nová kampaň odstartovala v září letošního roku a je vyprávěna optikou smíšených médií. Kampaň je souhrn filmů, fotografií a nikdy předtím neviděných osobních fotografií, které vyprávějí příběh Jennifer Aniston a její cesty za celkovým zdravím a toho, jak ji její každodenní rutina s Vital Proteins podporuje na každém kroku.

Od počátku našeho partnerství se Jennifer chtěla podílet na inovaci produktů a procesu uvádění výrobků na trh. Jennifer pravidelně konzumuje nutriční tyčinky, ale žádná pro ni nebyla úplně ta pravá. Chtěla tedy vytvořit menší tyčinku, která by lépe odpovídala jejímu životnímu stylu a obsahovala klíčové ingredience, které doposud v tyčinkách neviděla. Po roce intenzivní spolupráce s Vital Proteins byla navržena a vyvinuta kolekce dostupná v příchutích Peanut Butter Fudge, Cold Brew Coffee a Dark Chocolate Coconut. Inovativní ingredience obsažené v tyčinkách jsou inspirovány ingrediencemi, které by si Jennifer dala do svých koktejlů.

„Poslední rok jsem trávila úzkou spoluprací s týmem Vital Proteins na této nové kolekci tyčinek a pomáhala jsem ručně vybírat ingredience a příchutě, které miluji. Nemůžu se dočkat, až je lidé vyzkouší,“ říká Jennifer Aniston.

Zdroj: www.vitalproteins.com


Zdroj článku: Smith, J. (9. května, 2022). Jennifer Aniston Joins Vital Proteins. [online, vid. 10.10.2022]
Dostupné zde: Jennifer Aniston Joins Vital Proteins | Vital Proteins